Currículums


Antonio Galera: baríton. Neix a la Safor (València). Realitza estudis al Conservatori Municipal de Barcelona amb M. Ángeles Sarroca i Eulàlia Ara, completant-los amb: Daniel Gascó, Angeles López Artiga, Oriol Rosés, Paco Valls, Kurt Widmer, Eduard Jiménez, Manuel Cid i Carmen Bustamante. Ha format part de l'Orfeó Borja de Gandia, del Cor Catedral de València, del Cor Ramon Llull de Barcelona, de Xarxa Havaneres, de Capella Ducal, de Sacrum Ensemble, membre cofundador del quartet Peton's Cambra Cor i Amalgama. Ha actuat al Teatre Serrano de Gandia, al Palau de la Música de València, al Palau de la Música de Barcelona, a l’Ateneu Musical de Barcelona, al Teatre Circo de Albacete, al Teatre Principal de València. I també ha sigut solista en produccions com: Réquiem de Mozart, Missa de la Coronació de Mozart, Missa brevis de Mozart, Pimpinone de Theleman i Madamma Buterfly.

Joan Sebastià Colomer: baríton. Neix a Barcelona. Realitza estudis de cant al Conservatori del Liceu amb Eduard Giménez i Carlos Chausson. És llicenciat en Filosofia per la UB. Treballa regularment pel Petit Liceu, (G.T. del Liceu) amb "El Super-Barber de Sevilla" i temporades al Teatro Campoamor d'Oviedo, a l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell i al Festival de Peralada. És cantant en teatres com el Teatre La Maestranza de Sevilla, el Teatre Romà de Sagunt i l'Arriaga de Bilbao, i a auditoris com el Palau de la Música Catalana i l'Auditori Enric Granados de Lleida. Ha treballat amb directors musicals com Ennio Morricone, Yves Abel, Ernest Martínez Izquierdo, Maurizio Barbacini, Friedrich Haider, Stefano Ranzani i Miquel Ortega, i amb directors escènics com Dario Fo, Carles Sans (El tricicle), Joan Ollé, Joan Anton Sánchez, Jordi Purtí, Miquel Górriz i Pau Monterde.

Francisco Javier Landete: baríton. Neix a Fortaleny (València). Estudia Saxofon als conservatoris "José Serrano" de Sueca i al Conservatorio Professional de Cullera. És solista de la Coral Polifònica Santa Cecília de Fortaleny, sota la direcció de Vicente Ordiñana Camarena. Gràcies a ell, el 2001 interpreta el seu primer concert com a solista amb repertori de sarsuela (Rafael de "La Dolorosa" i Fernando en "Los Claveles", de J. Serrano). Estudia cant amb el mestre Francisco Valls i cursa estudis al Conservatori Superior Juaquin Rodrigo de València. Realitza cursos de perfeccionament amb Francisco Araiza, Mirella Freni i Antonio Lemmo. Rep varies masterclasses amb els mestres Silvano Carrolli, Jorge Rubio, etc. Canta en teatres i auditoris com el Teatre Principal de València, Teatre Principal i Auditori de Castelló, Auditori de León, Palau de la Música de València, Teatre Circo La Paz d'Albacete, etc..

Eugènia Gassull: pianista. Neix a Barcelona. Començà els seus estudis musicals amb Maria Canals i Raquel Millas. Els finalitzà amb Carme Vilà al Conservatori Superior de Música de Barcelona i els amplià amb Edith Fischer. Rep classes de Bruno Canino i treballa el repertori vocal amb Manuel García Morante, Miguel Zanetti i Dalton Baldwin. Rebé el Primer Premi al "Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España" i el Segon Premi a la Mostra de Música de la Generalitat de Catalunya en la modalitat de Música de Cambra. Actua per tot l'estat espanyol, per Itàlia, França, Suïssa, Puerto Rico i Estats Units, i també en Festivals Internacionals com els de Sirocco (Itàlia), Òpera de butxaca (Madrid i Barcelona), Peralada, Cadaqués i Torroella de Montgrí. Forma part de les produccions d'Òpera Metropolitana de Barcelona. Realitza enregistraments per a Radio Nacional , Catalunya Ràdio i Televisió Espanyola. Amb CD: "A mi ciudad nativa", recopilació de cançó de l'art llatinoamericà, i pel segell discogràfic Tritó ha enregistrat " L'arca de Noè" de Xavier Montsalvatge. Estrena obres de Benet Casablanques i Albert Guinovart. Actualment es professora de repertori vocal al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.


Jaume Baucis: Actor i director de teatre. Neix a Barcelona i resideix a Sant Pere de Vilamajor. En l'actualitat és membre de la companyia de teatre "La Cubana", on ha participat en tots els espectacles i sèries de televisió, produïts per aquesta companyia des de l'any 1.988. Muntà com a director varis espectacles amb diverses companyies del poble on resideix: "Sant Pere Teatre", "Trypahire Teatre" i "Tirant del Carro". Estudia pantomima a l'Institut del Teatre i a "El Timbal", Amb Pawel Rouba, Angie Leparsky i Anton Font, i “Clown” amb els germans Colombaioni a Roma, i amb "Fritello" a Barcelona. A format part en companyies com: "Facècia", "Teatre del Rebombori", "Col.lectiu Ignasi Iglesies" , "Titelles Claca" en l'espectacle "Mori el Merma". Com a cantant, ha participat en "El diluvio que viene", en el paper de "Totó", en "Evita", dirigit per Jaime Azpilicueta, amb Patxi Andión i Paloma Sanbasilio, i a "Jesucristo Superstar", en el paper d'Herodes, amb Pablo Abraira, Sergio i Estibaliz i a "El Rei de l'Orient", dirigit per Carlo Bosso.