Tres Barítons e... Mezzo

Mezzoto és un noi que espera l’arribada de Giovanni, un amic  que fa temps que no veu. Mentre roman, resta enamorat d’una dona que no el correspon. Giovanni, però, és un noi més experimentat en temes d’amor que el seu amic, el qual estima, per això no dubta a sol·licitar els serveis del “Dottore”: un professional que intentarà instruir Mezzoto perquè pugui enamorar la seua estimada... o una altra dona!

Aquesta petita introducció és el tret de sortida per simular una òpera italiana: una obra perfecta per al públic que n’estigui familiaritzat amb el repertori i per aquells que tinguin ganes d’escoltar bona música i riure una estona.


L’espectacle “Tres Barítons e… Mezzo” neix de la necessitat de crear un producte que compleixi bàsicament tres premisses. La primera, perquè el públic expert, amant de l’òpera, tingui a l’abast una obra de bona qualitat que satisfaci els seus gustos;   la segona, perquè aquells que no n’estiguin familiaritzats amb aquest repertori hi puguin passar una estona divertida amb les peripècies que els quatre personatges protagonitzen dalt l’escenari; i tercera, perquè els espectadors tinguin un format d’obra adaptable a petits i grans espais, per assegurar la seua versatilitat i poder arribar a tot tipus d’escenaris i públics.


Amb ganes i il·lusió hem aconseguit un espectacle de petit format que està tenint molt bona acollida entre els espectadors que ja l’han gaudit. Tot plegat, tant el públic com els intèrprets, hi passen aproximadament setanta-cinc minuts de complicitat mútua, en els quals gaudeixen el uns amb els altres.