diumenge, 12 de febrer del 2012

Fotografies de "Tres barítons e... mezzo"

Benvolgudes i benvolguts,

ja hem penjat a la Xarxa (a Picasa) les fotografies de la primera actuació que vam realitzar a La Sala, a Sant Antoni de Vilamajor. Us en deixem un grapat aquí a sota, i unes altres a la barra lateral. Esperem que us agradin.

Ben cordialment, Més Músics.


3 comentaris:

  1. Enhorabuena equipo , la puesta en escena tiene una pinta exquisita, sólo con las imagenes siento la fuerza del espectaculo, bestial, en directo tiene que ser como un tornado que de repente te engulle a los mas adentro que tenemos y por las caras del público diria que es vibrante, entretenido,novedoso, che como decimos aqui en mi pueblo...pa ser de poble no esta mal, un abrazo a todo el equipo y animo.

    ResponElimina
  2. Enhorabona equip, la posada en escena té una pinta exquisida, només amb les imatges sento la força de l'espectacle, bestial, en directe ha de ser com un tornat que de sobte et engoleix als més endins que tenim i per les cares del públic diria que és vibrant, entretingut, nou, ple com diem aquí al meu poble ... pa ser de poble no està malament, una abraçada a tot l'equip i animo.

    ResponElimina
  3. Juan Carlos, mil gracias desde el corazón. Tus palabras nos da ánimo a seguir en este ilusionante proyecto operístico. Pronto estaremos por la Safor, allí nos veremos de nuevo. Gracias!

    ResponElimina